Cellulosaisolering

Cellulosaisolering

En miljövänlig och effektiv Isoleringslösning

Cellulosaisolering, en produkt av naturen och en huvudkomponent av växter och träd, är ett hållbart isoleringsval som erbjuder en mängd fördelar för ditt byggprojekt. Genom att användacellulosasom i. isoleringsmaterial bidrar du till ett mer miljövänligt byggande och minskar ditt koldioxidavtryck.

Fördelar med Cellulosaisolering

Professionell byggisolering i Hälsingland

  • Miljöfördelar: Som ett förnybart material lämnar cellulosa ett lågt koldioxidavtryck utan behov av klimatkompensation.
  • Isoleringsförmåga: Med lågt lambdavärde och hög densitet ger cellulosaisolering effektiv skydd mot både kyla och värme, vilket minskar energiförbrukningen.
  • Brandegenskaper: ICELL cellulosaisolering har den högsta brandklassen för organiska isoleringsmaterial, vilket ger extra trygghet och brandskydd.
  • Fuktsäkra egenskaper: Cellulosan kan ta upp och avge fukt, vilket ger bättre fuktreglering och bidrar till ett friskare inomhusklimat.
  • Ljudisolering: Med hög densitet och utan skarvar ger cellulosaisolering överlägsen ljudisolerande effekt jämfört med traditionell skivisolering.
Cellulosaisolering

Bygg miljövänligt med Cellulosaisolering

ICELL cellulosaisolering skapar en tät isoleringsskikt utan skarvar, vilket bidrar till ett diffusionsöppet hus som kan andas. Dess hygroskopiska egenskaper ger en balanserad klimatskärm och en friskare inomhusmiljö. Genom att välja cellulosaisolering sparar du även tid och pengar, då materialet enkelt kan installeras med minimalt spill och avfall.

Installationsfördelar

Installatörer, byggföretag och fastighetsägare drar nytta av en bättre arbetsmiljö, vilket dammar mindre och inte orsakar klåda. Den exakta mängden material installeras utan spill, och överbliven isolering kan användas i nästa byggprojekt.

Välj cellulosaisolering för ditt nästa byggprojekt och dra nytta av dess miljövänliga egenskaper, effektiva isoleringsförmåga och fördelar för både ljudisolering och brandskydd. Med ICELLs cellulosa kan du bygga hållbart och skapa en behaglig och energieffektiv miljö för ditt hem eller företag.

Vi använder och säljer produkter från ICELL

Produkt från icell som används
Produkt från icell som används
Produkt från icell som används